3 osne polprikolice BERGERecotrail®

Štirje “e” tovornega prometa

Naše polprikolice so dosledno zasnovane tako, da ustrezajo osrednjim zahtevam na področju tovornega prometa:  gospodarnost, ekologija, učinkovitost in odličnost . Ti štirje e-ji zagotavljajo predujem, s katerim se zasluži ves denar: prevozniki in okolje enako koristijo, saj povečana koristna obremenitev zmanjša število potovanj in poveča prihodek na prevoz. Nizka je tudi poraba goriva, kar prihrani stroške in podpira okolje.

 

LTn (4,7 t) – standardna polprikolica BERGERecotrail, najlažja ponjava znamke BERGERecotrail.

Z majhno težo manj kot 4,7 t je primeren predvsem za prevoz pijač, pločevink, pločevine in lesenih plošč, papirja in težkega blaga, ki se prevaža pogosto in v večjih količinah.

Če se ne uporabi največji tovor do 28 t, lahko zaradi majhne teže dosežemo znaten prihranek goriva.

24LTCn (5,2t) – standardna polprikolica BERGERecotrail s tuljavo, specializirana za valjarje pločevine.

Z majhno težo manj kot 4,7 t je primeren predvsem za prevoz pijač, pločevink, pločevine in lesenih plošč, papirja in težkega blaga, ki se prevaža pogosto in v večjih količinah.

Če se ne uporabi največji tovor do 28 t, lahko zaradi majhne teže dosežemo znaten prihranek goriva.

24LTMn (4,9 t) – najlažja polprikolica MEGA na trgu.

Nova polprikolica MEGA dopolnjuje paleto izdelkov BERGERecotrail®, kar je dva koraka pred konkurenco.

Največja notranja višina je v skladu z zakonskimi določbami kombinirana z največjo nosilnostjo.

24LTMCn (5,5 t) – BERGERecotrail MEGA polprikolica s tuljavo za prevoz pločevine.

Lastna teža 5,5 t in največja nosilnost 29.480 kg sta standard na trgu “Mega”.

To vozilo vam omogoča, da izpolnite vse zahteve trga glede transporta (standard, valjarji iz pločevine in avtomobilska industrija).

24LTNp (4t) – standardna polprikolica BERGERecotrail za prevoz gradbenega materiala.

Vsi modeli serije ecotrail so na voljo seveda kot “platforma”, brez konstrukcije, izdelani na željo kupca s stranskimi stenami ali brez njih.

Z njegovo uporabo v gradbeništvu in pri prevozu gradbenih materialov je bil poseben poudarek na posebnem dnu in zaščitni plastični plasti, ki ne dopušča pronicanja vlage.

24LTCnP (4,6t) – standardna polprikolica platforma BERGERecotrail s tuljavo.

Večja variabilnost z odprto gradnjo in možnostjo prevoza valja iz pločevine.

 

Za konfiguracijo polpriklopnikov BERGERecotrail ® so na voljo številne dodatne možnosti, ki jih je mogoče prilagoditi različnim vrstam transporta: box za palete; zadnji portal razširljiv levo – desno 35 cm; pritrdilni obroči tovora 6000 daN ; dvižna streha; vložek proti kraji v ponjavi ; c kljuke za pritrjevanje in stabilizacijo polpriklopnika pri prevozu z vlakom ali ladjo ; predal za odlaganje stranskih desk ; posoda za vodo; merilnik, nameščen na osrednji osi za spremljanje prevoženih kilometrov; certifikat za prevoz pnevmatik; certifikat za prevoz žit (na voljo od jeseni 2017); certifikat za prevoz pijač; certifikat XL za prevoz splošnega blaga ; Certifikat Daimler 9.5; Osi SAF, BPW; dvižne osi; Zavorni sistem KNORR ali WABCO ; Airtube sistem za streho brez ledu … itd.